Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

OM SALONEN

OM SALONEN

Hos Passion Care er der en god og hyggelig atmosfære og her er det dig, der er i centrum.
Faglighed, kvalitet, hygiejne og service har den højeste prioritet. Jeg er perfektionist, og det betyder meget for mig at lave et godt og professionelt stykke arbejde. Derfor er det vigtigt for mig at bruge de helt rigtige produkter og udstyr.

Jeg er omhyggelig og gør meget for, at mine kunder skal føle sig trygge. Hos Passion Care tilbyder jeg fodbehandlinger, hvor du vil få et lækkert fodbad i tempereret vand tilsat urtesalt, som vil blødgøre dine fødder.
Jeg fjerner hårdhud og eventuelle ligtorne, klipper og ordner dine negle og slutter af med en let fodmassage. Jeg vil ligeledes vejlede dig i, hvordan du bedst muligt kan pleje dine fødder.

Jeg stræber efter at du ”svæver” herfra med en positiv oplevelse, og et ønske om at komme tilbage.
 

Jeg ønsker kun det bedste for mine kunder, og derfor er der altid sat god tid af til en behandling, så du kan slappe af og lade dine fødder blive forkælet, mens du nyder en kop kaffe eller te.
 

Mit navn er Ditte-Amalie Kirketerp Lund, født januar 1984 i København.
Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i vuggestuer, børnehaver og SFO’er i både Odense og København samt 6 måneder i Tanzania (Dar es Salaam).
Jeg er lægeeksamineret fodplejer og indehaver af Passion Care. Jeg er branchegodkendt, så du kan trygt lægge dine fødder i mine hænder. Jeg er patientforsikret medlem af SADF (sammenslutningen af danske fodplejere). Dette er din garanti for en anerkendt uddannelse og faglig korrekt udført fodpleje; samt din sikkerhed for en professionel behandling. Jeg har kompetence til at behandle gigtpatienter, diabetikere og kunder med kredsløbslidelser.

Udover fodbehandlinger tilbyder jeg også behandlinger med CND shellac, CND Vinylux lak, japansk facelifting, lash extensions og brow styling.
Udover lægeeksamineret fodplejer, har jeg certifiret mig til Professionel Brow stylist, 
Junior Lash stylist og Japansk facelifting
 


Jeg holder meget af at omgås andre mennesker og byder dig derfor varmt velkommen i min klinik.
Jeg glæder mig til at give dig en god og professionel behandling, så du kan holde dine fødder sunde.