Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

OM SALONEN

OM SALONEN

Hos Passion Care er du i centrum og du vil opleve en tryg og hyggelig atmosfære.

Jeg er perfektionist, og det betyder meget for mig at lave et omhyggeligt og professionelt stykke arbejde - det er mig du skal gå til, hvis du vil have høj faglighed, kvalitet, hygiejne og rigtig god service. Her prioriterer jeg nemlig også at bruge de helt rigtige produkter og udstyr, så din behandling bliver perfekt.

SVÆVENDE FØDDER                                                                                      

Perfekt betyder kombinationen af lægeeksamineret fodplejer- behandling og luksus. Hos Passion Care får du fodbehandlinger, hvor du starter med et lækkert fodbad i tempereret vand tilsat urtesalt, som blødgører dine fødder. Jeg fjerner hård hud og eventuelle ligtorne, klipper og ordner dine negle og slutter af med en let fodmassage. Du kan kombinere behandlingen med de smukkeste shellac-negle, så du svæver herfra med perfekte fødder. Mine kunder skal have det bedste, og jeg sætter god tid af til din behandling, så du kan slappe af og lade dine fødder blive forkælet, mens du nyder en kop kaffe eller te. Vil du have råd om hvordan du bedst plejer og holder dine fødder perfekte? Så er det blot at spørge under behandlingen - jeg stræber efter, at du får så positiv en oplevelse, at du ønsker at komme igen.

FACELIFT

Drømmer du om fastere, strammere hud med skøn glød? Bare uden noget med sprøjter og kniv? Så skal du prøve Japansk Lifting - jeg lover dig, at det er en af de mest behagelige behandlinger, du nogensinde har prøvet. En kombination af ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og dybdegående lifting massage samt opstrammende masker glatter, løfter og afspænder dit ansigt. Samtidig med, at du får en lille power nap - eller bare føler dig utroligt forfrisket af behandlingen.

Den ægte Japansk Lifting er udviklet af zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør Lone Sørensen. Jeg er uddannet hos Institut Lone Sørensen og udfører kun den originale og professionelle version af Japansk Lifting med de udvalgte og virkningsfulde masker og olie - det betyder, at du får det absolut bedste resultat af behandlingen.

NEGLE

Smukke negle er noget af det bedste, når man gerne vil se velsoigneret ud. Og med shellac holder de til det hele - du kan regne med at gå herfra med elegante hænder, hvor alle detaljer er i orden. Skal du forkæles ekstra, vælger du en spa manicure, hvor dine hænder bliver plejet perfekt, gennemfugtede og gennemmasserede. Så stråler dine nye flotte negle ekstra meget.

OM MIG

Mit navn er Ditte-Amalie Kirketerp Lund, født januar 1984 i København. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i vuggestuer, børnehaver og SFO’er i både Odense og København samt 6 måneder i Tanzania (Dar Es Salaam).

Jeg er lægeeksamineret fodplejer og indehaver af Passion Care. Jeg er branchegodkendt, så du kan trygt lægge dine fødder i mine hænder. Jeg er patientforsikret medlem af SADF (sammenslutningen af danske fodplejere). Dette er din garanti for en anerkendt uddannelse og faglig korrekt udført fodpleje; samt din sikkerhed for en professionel behandling. Jeg har kompetence til at behandle gigtpatienter, diabetikere og kunder med kredsløbslidelser.

Jeg har derudover videreuddannet certificeret mig til Japansk Lifting fra Institut Lone Sørensen, certificeret i CND shellac fra CND samt Jennails Academy, certificeret Elleebana Lash lift stylist, professionel brow stylist og junior lash stylist fra Lash Bar Academy.

 

Ud over fodbehandlinger tilbyder jeg således også behandlinger med CND shellac, japansk lifting, lash lift, single eyelash extensions og brow styling.

 

Jeg holder meget af at omgås andre mennesker og byder dig derfor varmt velkommen i min klinik. Jeg glæder mig til at give dig en god og professionel behandling, så du kan holde dine fødder sunde, negle pæne og dit ansigt smukt og afslappet.

Mange kærlige hilsner

Ditte-Amalie